Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Search

Home Forum Recent Topics
Welcome, Guest
Username Password: Remember me
6 Topics
  • Page:
  • 1

Latest messages

emo
Jedriličarstvo: PIJK Hijena - Jesenja Regata, 23.09.2017 Pula


U utrci za nazad, jedrili smo skoro 7 sati. Ma šalim se, jedrio je automatski pilot, a mi "mornari" imali smo u unutrašnjosti broda Linđo pravu štalu. Uistinu se nisam ovako dobro proveo još od onih najboljih mladih dana koje sam, usput rečeno, proživio najvećim dijelom upravo u društvu mog brudera Konta koji me i pozvao ovdje da "malo" ludujem s njim i ostalim hijenama.

Uzimajući u obzir koliko smo se dugo u povratku ljuljuškali po vjetru i valovima, lako moguće da smo se dobrano bili približili suprotnoj strani Jadrana ili ako ne, onda barem dotakli takozvanih međunarodnih voda hahaha
U brodskoj kabini totalni mrak, Konto i Lepi zasvirali su gitaru i nema te pjesme koja nam se nije našla na repertoaru... Pistolsi, Dimitrovska, Idijoti, Oliver, Drugi Način, Mišo Kovač, Atomsko Sklonište, Beatlesi, Pankrti, Novi Fosili... popili smo hektolitre srcu slatkastih i milih tekućina. Negdje u mrkloj noći počeli su se gomilati oblaci, a mi na Linđu ko usred filma "Bliski kontakti treće vrste" - oko nas stotine ribarica blješte reflektorima jače nego UFO-i...
Tijekom umjetničkog vrhunca završili smo mislim u jednom od direktnih radio prijenosa, nemam pojma al sjećam se da smo preko mobitela morali ispunjavati nečije glazbene želje...
Kako smo uopće stigli doma - blage veze nemam, no to je najmanje bitno kad proživiš jedan ovako genijalan dan. Hm, samo dan? Definitivno i noć hahahaha

Na sljedećim linkovima mogu se pogledati i/ili skinuti video zapisi ovogodišnje jesenje regate kluba PIJK Hijena:

Video 1: 23.09.2017 Pula - Jesenja Regata PIJK Hijena
Video 2: 23.09.2017 Pula - Jesenja Regata PIJK Hijena
Video 3: 23.09.2017 Pula - Jesenja Regata PIJK Hijena
Video 4: 23.09.2017 Pula - Jesenja Regata PIJK Hijena
Video 5: 23.09.2017 Pula - Jesenja Regata PIJK Hijena
Video 6: 23.09.2017 Pula - Jesenja Regata PIJK Hijena
Video 7: 23.09.2017 Pula - Jesenja Regata PIJK Hijena
Video 8: 23.09.2017 Pula - Jesenja Regata PIJK Hijena
Video 9: 23.09.2017 Pula - Jesenja Regata PIJK Hijena
Video 10: 23.09.2017 Pula - Jesenja Regata PIJK Hijena
Video 11: 23.09.2017 Pula - Jesenja Regata PIJK Hijena
Video 12: 23.09.2017 Pula - Jesenja Regata PIJK Hijena
Video 13: 23.09.2017 Pula - Jesenja Regata PIJK Hijena
Video 14: 23.09.2017 Pula - Jesenja Regata PIJK Hijena
Video 15: 23.09.2017 Pula - Jesenja Regata PIJK Hijena
Video 16: 23.09.2017 Pula - Jesenja Regata PIJK Hijena
Video 17: 23.09.2017 Pula - Jesenja Regata PIJK Hijena
Video 18: 23.09.2017 Pula - Jesenja Regata PIJK Hijena
Video 19: 23.09.2017 Pula - Jesenja Regata PIJK Hijena
Video 20: 23.09.2017 Pula - Jesenja Regata PIJK Hijena
Video 21: 23.09.2017 Pula - Jesenja Regata PIJK Hijena
Video 22: 23.09.2017 Pula - Jesenja Regata PIJK Hijena
Video 23: 23.09.2017 Pula - Jesenja Regata PIJK Hijena
Video 24: 23.09.2017 Pula - Jesenja Regata PIJK Hijena
Video 25: 23.09.2017 Pula - Jesenja Regata PIJK Hijena
Video 26: 23.09.2017 Pula - Jesenja Regata PIJK Hijena
Video 27: 23.09.2017 Pula - Jesenja Regata PIJK Hijena
Video 28: 23.09.2017 Pula - Jesenja Regata PIJK Hijena
Video 29: 23.09.2017 Pula - Jesenja Regata PIJK Hijena
Video 30: 23.09.2017 Pula - Jesenja Regata PIJK Hijena
Video 31: 23.09.2017 Pula - Jesenja Regata PIJK Hijena
Jedriličarstvo: PIJK ...
Category: Razni Sportovi
emo
Jedriličarstvo: PIJK Hijena - Jesenja Regata, 23.09.2017 Pula


Kakva bi to iole ozbiljnija ilegalna manifestacija bila, još na Katarini, kad Veliki brat ne bi sve to špijunirao i odozgora dronovima sve marljivo snimao?


(klikni na sliku za veću sliku)


Nije trebalo puno a da su vrijedne hijene završile sve pripreme za izvođenje kulturno-zabavnog programa.


(klikni na slike za veće slike)


Tad je počela strašna zajebancija, smijeh do suza.


(klikni na slike za veće slike)


Nema čega nije bilo: gađanje mete klikerima iz praćke, jurišanje brodskim kopljima za nabod u sridu, izbor najoriginalnije jedriličarske posade, izbor najljepše jedriličarske posade i slično.
(klikni na slike za veće slike)


Sve smo te ludorije uživali poput klinaca i klinki, odjeveni u unikatne kostime - neki unaprijed "sašiveni" a neki nabrzaka izrađeni na licu mjesta.
Za napomenut je i da nas je vrijeme odlično poslužilo, očekivana je kiša a cijelo vrijeme nam se smiješilo sunce.
(klikni na slike za veće slike)


Prije jedriličarske trke za nazad, zabava i druženje finalizirani su roštiljem. Šnicle, kobasice, ćevapi, ražnjići, mesa k'o u priči... i naravno ne samo njega - pivo, vino i ostali napitci slijevaju se potocima u grla...


(klikni na sliku za veću sliku)
Jedriličarstvo: PIJK ...
Category: Razni Sportovi
emo
Jedriličarstvo: PIJK Hijena - Jesenja Regata, 23.09.2017 Pula


Regata u punom tijeku.
Mjuza fino trešti, mi se frajeri uz čašice i boce te ponešto meze udubili u razgovore tko je gdje bio i šta je radio zadnjih tridesetak godina. Onako malo po malo, skroz zaboravismo na natjecanje. Upalismo smo automatskog pilota nek on vodi brigu o svemu.
Kako plovimo tako se ukazuju Verudela, Zlatne stijene, Lungomare, Stoja, Muzil... Tamo negdje kod lukobrana otkud puca odličan pogled na Uljanik, luku, Arenu i te stvari, skužih da nam je cilj otok Katarina.
Sve su jedriličarske posade hijena već odavno stigle tamo i uvelike se usidrile kad konačno i mi stigosmo na našem takmičarskom brodu Linđo.
(klikni na slike za veće slike)


Bla bla bla, pa potom opet bla bla bla, i zatim u realizaciju planirane organizacije.
Svi vedri i odlično raspoloženi, nitko ne zabušava hahaha

Tamo na Katarini sam među hijenama sreo prijateljske face koje sam zadnji put vidio prije 30 godina u bivšoj Jugoslaviji. Hebate! Kakvog li prijatnog iznenađenja


(klikni na slike za veće slike)


Na otoku Katarina brdo je raznoraznih većih i manjih građevina koje je nekad u vrijeme SFRJ koristila bivša JNA. Za aktualno stanje tih objekata - malo je reći katastrofa, nemam drugih riječi nego Hirošima... kao da je pala atomska bomba.
Jedriličarstvo: PIJK ...
Category: Razni Sportovi
emo
Neki me dan zvrcnuo telefonom moj bruder Konto da se u subotu 23.09.2017 pridružim ekipi na ovogodišnjoj jesenjoj regati kluba PIJK Hijena.
PIJK Hijena inače stoji za Prvi Ilegalni Jedriličarski Klub: H - Hrabar, I - Iskren, J - Jakodobar, E - Extreman, N - Napredan, A - Asocijalan.
Konto je valjda neka velika i važna faca među Hijenama, hahahahahaha, pa sam poziv oduševljeno prihvatio i njime bio izuzetno počastvovan


(klikni na sliku za veću sliku)


Okupljanje jedriličarskih posada odnosno sudionika u regati, započelo je ujutro nešto malo poslije 8.00h - na obali, tamo kod kafića Delfin usred one šume brodskih jarbola.
Ja sam naravno pristigao mojim suverenim privatnim putnim pomagalom.


(klikni na sliku za veću sliku)
Neki su već odavno bili budni, a neki su se poput primjerice mene - tek budili. Rani jutarnji razgovori, nigdje napetosti i stresa, svi ležerni i opušteni - ah tko će ga znati, kava je ono čega je među ovim iskusnim morskim zvijerima ispred Delfina najmanje bilo, raznoraznih miomirisnih boca k'o u priči... šta ću drugo nego navaliti i sam učestvovati u tome, ono kad sam se već upetljao...


(klikni na sliku za veću sliku)


U jedriličarskom klubu PIJK Hijena jako drže do vlastite privatnosti, stoga za vanjski svijet svaka od hijena ima svoj nadimak po nekom povrću. Kako sam i ja tog jutra morao nešto za sebe izabrati, odlučih da budem "kečap".

Konto mi je preko telefona nešto bio nabrzaka ispričao o regati i o popratnom zabavno-takmičarskom programu, međutim ja od svega toga ništa nisam ni skužio, ni upamtio. Pojma dakle nisam imao niti član koje brodske posade bih trebao biti, niti gdje jesenja regata PIJK Hijena starta a još manje gdje joj je cilj. Veze nisam imao niti gdje su nam uopće brodovi, niti kakav je popratni program i gdje će se on uopće održavati. U tim trenucima, osim što sam bio gladan doista poput hijene, jedino čega sam se sjećao je da mi je Konto bio obećao ludu avanturu i totalni rastur. I svaka čast, obećanje kompletno ispunjeno, ova me jedriličarska zabava vratila tridesetak godina nazad u mladost, ne da smo se full otkačili nego je sve bilo fantastično - pa i boljke od toga, very thanks Konto:


(klikni na sliku za veću sliku)


Nakon što se ispilo ono što se ispred Delfina pilo, krenuli smo natovareni prtljagom prema jedrilicama. I evo ga, brod "Linđo" kojim ćemo po moru izvoditi kerefeke, pardon ploviti tj. takmičiti se nas četvorica od kojih je jedan simpatikus "Lepi".
(klikni na slike za veće slike)


Start jesenje regate ilegalnog jedriličarskog kluba Hijena, bio je doslovce vatren. Od dima koji nas je obavio, nisam uspio baciti pogled na točno vrijeme, a bogami niti razaznati točnu startnu liniju. Uglavom bila je to više manje crta Pješčana uvala, marina Veruda, Hotel Histria, Bonarina:


(klikni na sliku za veću sliku)


Druge su jedriličarske posade zaplovile ko' iz puške ispaljene, a mi smo s Linđom pomalo zakaskali za njima tek nakon uspješno okončane borbe s vatrenom stihijom na brodu.


(klikni na slike za veće slike)
Jedriličarstvo: PIJK ...
Category: Razni Sportovi
emo
Aljoša iz obitelji Đurić
Planeta Zemlja
email: aljosa[at]cromalternativemoney.org


Arbitražni sud pravde udruge Čovjek
PP 77, 10001 Zagreb

Arbitar ASP-a udruge Čovjek - Aleksa Pavletić, Pula
PP 77, 10001 Zagreb (Ulica XXXYYY, 52100 Pula)


Dodatne informacije glede Tužbe protiv MUP-a RH, pokrenute pri ASP-u


Poštovani,
nakon moje Tužbe pokrenute studenog 2016 protiv Branka Smoljanića i Ivana Šajkunića te Marijane Figurić [svi s adresom radnom mjesta Policijska postaja Pula, Trg Republike 1, 52100 Pula], zbog toga što su dotični u svojstvu tzv. Osoba na funkciji Djelatnika Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske zločinački djelovali na moju štetu, Arbitražni sud pravde udruge Čovjek zaprimio je krajem kolovoza 2017 moju Tužbu protiv Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske [zbog krivotvorenja činjeničnog stanja, kršenja ovlasti, kršenja ugovora, povrede časti i poslovnog ugleda, kršenja pravomoćnog pravorijeka, otimanja i uzurpiranja tuđe privatne svojine te zločinačkog djelovanja na štetu čovjeka na planeti Zemlji] a ista je na znanje također uredno dostavljena Policijskoj postaji Pula, Gradonačelniku grada Pule, Županijskom državnom odvjetništvu u Puli te Općinskom državnom odvjetništvu u Puli:
http://cromalternativemoney.org/index.php/en/media/news/tuba-suverenog-protiv-mup-a-rh-zbog-zloinakog-djelovanja-na-tetu-ovjeka.html

Ovim putem korektno vam dostavljam, vezano za moju navedenu Tužbu protiv MUP-a RH [datirana 28.08.2017], sljedeće informacije koje sam u međuvremenu doznao:

1)s pištoljem u desnoj ruci i majicom "KRAV MAGA - HRVATSKA - INSTRUCTOR", te u rukovanju s nekadašnjim tzv. Predsjednikom Vlade Republike Hrvatske Jadrankom Kosor zbog čijeg je djelovanja odnosno opravdane sumnje u zločin protiv čovječnosti, MUP RH 2013 godine zaprimio od Udruge Crom Alternativna Razmjena Zahtjev za hitno utvrđivanje činjeničnog stanja po pitanju Središnje banke, Nacionalne valute i Parlamentarne jurisdikcije
http://cromalternativemoney.org/slike/drzava-stvarnost-ili-imaginacija.pdfi opet u majici "KRAV MAGA", te također i u uniformi Djelatnika Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske - Dinko Janković, Policijski službenik iz Policijske uprave istarske [Pula].
Taj isti Dinko Janković [Policijska uprava istarska - Pula], jedan je od sedmorice njih zbog čijeg sam zločinačkog djelovanja 11.08.2017 na moju štetu, dakle pokrenuo Tužbu [datiranu 28.08.2017] protiv Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske.
Točno i precizno, Dinko Janković je upravo onaj na kojeg se odnose sljedeća slika i zeleni tekst ispod nje, sadržani unutar moje navedene Tužbe:[Jutro petka 11 kolovoza 2017, geografsko područje planete Zemlje poznato i kao tzv. "Pula - Trg Republike 1", jedna od soba unutar zgrade tzv. MUP-a RH odnosno Policijske postaje Pula: u tijeku je maltretiranje i tortura nad slobodnim suverenim čovjekom na planeti Zemlji Aljošom iz obitelji Đurić (u zelenoj majici kratkih rukava, okrenut licem prema kameri) ispred kojeg na stolu cijelo vrijeme stoji Sudska dokumentacija Arbitražnog suda pravde udruge Čovjek koja se sastoji od "Rješenja o nadležnosti" datiranog 23.11.2016 i "Konačnog pravomoćnog Pravorijeka" datiranog 07.04.2017 (vidi Privitak br. 2). Ćelavi nasilnik u bjelkastoj košulji kratkih rukava, leđima okrenut kameri, jedan je od sedmorice zlikovaca koji su bez ikoje nadležnosti, kršeći mir i Univerzalni Prirodni Zakon nelegitimno lišili slobode čovjeka Aljošu iz obitelji Đurić.]


Na sljedećem linku možete preuzeti audio/video dokaz nelegitmnog kriminalnog djelovanja navedenog Dinka Jankovića protiv mene - slobodnog suverenog čovjeka na planeti Zemlji Aljoše iz obitelji Đurić - tijekom kojeg dotični svjesno na moju štetu krivotvori jedinstveno činjenično stanje:
http://cromalternativemoney.org/slike/mup_rh_zlocin.mkv

2)i u tzv. civilu, i u uniformi Djelatnika Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske - Zoran Čop.
Taj isti Zoran Čop [Policijska uprava istarska ili Policijska postaja Pula], jedan je od sedmorice sudionika u zločinačkom djelovanju 11.08.2017 na moju štetu, zbog kojeg sam dakle pokrenuo moju Tužbu [datiranu 28.08.2017] protiv Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske.

Preciznije, nakon što sam iskrcan iz Policijskog kombija kod tzv. zgrade MUP-a odnosno Policijske postaje Pula [geografsko područje poznato i kao tzv. "Pula - Trg Republike 1"], silom sam odveden u jednu od brojnih soba unutar spomenute zgrade gdje sam potom maltretiran i torturiran; Zoran Čop jedan je od trojice njih koji je u navedenoj sobi, u odnosu na mene nelegitimno djelovao u svojstvu tzv. Osobe na funkciji Djelatnika Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske.

Planeta Zemlja, četvrtak 07 rujna 2017
Aljoša iz obitelji Đurić
Bankrot Hrvatske: Ko ...
emo
Krajem kolovoza 2017, svim adresiranima uredno je dostavljena moja sljedeća Dokumentacija:

Tužba Suverenog protiv MUP-a RH zbog zločinačkog djelovanja na štetu čovjeka
Bankrot Hrvatske: Ko ...
6 Topics
  • Page:
  • 1

Who is online

In total there are 643 users Online  ::  0 Members and 643 Guests 
Legend ::   Site Administrator Global Moderator Moderator User Guest
  • Total Messages: 2904 | Total Subjects: 1069
  • Total Sections: 5 | Total Categories: 105
  • Today Open: 0 | Yesterday Open: 0
  • Today Total Answer: 0 | Yesterday Total Answer: 0
Time to create page: 0.38 seconds