Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Search

Home Mediji Vijesti Jupiter Projekt U Akciji: Poziv Na Upotrebu Alternativnih Valuta

Crom Alternative News

Investigative journalism and useful articles on various topics.
administrator

Organizacija Jupiter Projekt je nedavno prihvatila poziv na suradnju s Udrugom Crom Alternativna Razmjena. Čovjek se upoznao s akcijom "Pula, Istra, Hrvatska, Europa, Svijet - Slobodni Planet" u sklopu inicijative "Promijenimo Svijet? Da - Danas, A Ne Malo Sutra". Zatim je taj isti čovjek otvorio račun u Sustavu Alternativne Valute Crom i probao obaviti novčane transakcije. Svidjelo mu se. Nakon toga je ovaj mali čovjek napravio veliki korak i eksperimentalno otvorio račun i za samu organizaciju Jupiter Projekt.


Danas, Projekt Jupiter kreće u konkretne akcije i poziva na upotrebu alternativnih valuta:
Ne znam koliko ste upoznati sa stvarima tipa LETS. Ništa me ne pitajte, imate svoje vlastite umove i googlajte, sami saznajte.

Ne znam koliko ste upoznati i sa bankarskim sistemom koji na osnovu nekih 8% postojećeg novca u gotovini, manipulira s 92% virtualnog novca. Bankari s nečim vrlo virtualnim, raspolažu s nečim vrlo stvarnim; našim kućama, autima, zemljom, a najviše našim životima.

Imaju i imati će tu kontrolu nad nama dokle god im mi to budemo dozvoljavali. Na nama je da počnemo vjerovati sami u sebe, da počnemo činiti konkretne korake. Evo jednog našeg, vjerujem da će neki osjetiti snagu mogućnosti i potencijal.

Pozivamo sve ljude u našoj grupi da se uključe u razne akcije. Jedan puta tjedno, možda 2 ili 3 sata na tjedan. Za svaki sat rada će Vam Jupiter Projekt isplatiti 20 croma, našoj službenoj valuti. Iako se radi o virtualnom novcu (isto kao i 92% onog u globalnom opticaju), iznenadit ćete se da na Crom Tržnici postoji ponuda nimalo virtualnih stvari. Jupiter Projekt je tek krenuo u ovom pravcu, a već raspolažemo s pastama za zube, knjigama i CD-ima za prodaju s cijenom izraženom u crom alternativnoj valuti...

 

 

Tih par sati rada u početku možete iskoristiti i na zabavan način:

1) Udruga Volim Hrvatsku - Ne u EU kreće s novim valom podjele letaka - pozivamo vas da se priključite!

2) Udruga i Mene se pita pokreće referendum od 05.12. i trebaju im ljudi za skupljanje potpisa.

3) Udruga Projekt organizira čišćenje okoliša bolnica, parkova, poplavljenih sela...

4) Predložite vaše ideje kojima možete navodniti cijelu zamisao.

5) Ja osobno ću vas dečke ošišati za 5 croma, a cure izmasirati za 2 croma, hahaha...

 

Dođite i riješite se starih stvari koje vam ne trebaju, a još su upotrebljive - isplatiti ćemo vam crome za to. Zaista, mogli bi to fino zavrtiti i početi, a temelji su zdravi - Crom alternativna valuta se bazira na ljudima, a ne na dugu, vojnoj sili i ostalim bezveznim vrijednostima.

Možete nam se javiti i na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript i puno zahvale Udruzi Crom Alternativna Valuta koja je nadahnula Jupiter Projekt da ozbiljno krene i utaba lakšu stazu ostvarenja Venerinog Projekta.

 

Lijepi pozdrav

PS. Sviđaju Vam se naše ideje? Pozovite i frendove da mozgamo i radimo zajednički.

 

.

alternative currency, newspapers, novosti, giornali, novine, notizie, local currency, complementary currency, alternativni novac, lokalna valuta, komplementarna valuta, moneta alternativa, moneta complementare, moneta locale      Objavi Vijest

Ako si registrirani korisnik, možeš objaviti svoje vijesti na webu koristeći ovaj servis.

independent news, nezavisne vijesti, informations, informacije, informazioni, kredit, loan, notizie indipendenti, prestito, mutuo, seigniorage, signoraggio    Kategorije Vijesti

.

 alternative news, alternativne vijesti, notizie alternative, debt-money, moneta debito, central bank, banca centrale, centralna banka, publish news, objavi vijest, pubblica le tue notizie    Prijava

What happens next if the state can go bankrupt?
 

 alternative news, alternativne vijesti, notizie alternative, money, denaro, soldi, novac, debt, dug, debito, taxes, tasse, porez, bank, banca, banka     Tko Je Online?

Trenutno aktivnih Gostiju: 3123 
linija

 nezavisne vijesti, notizie indipendenti, independent news, informations, informacije, informazioni, kredit, loan, prestito, seigniorage, mutuo, signoraggio     Novo Na Forumu